Om Pricly


Pricly samle tilbud fra dusinvis av butikker på nettet slik at det blir lettere for deg å finne produktet du leter etter raskere. Når du finner de produktene du ønsker å vite mer om bare klikke på knappen "Til Butikk" vil åpne et nytt vindu til butikken som selger produktet. Inne i butikken, kan du handle eller fortsette å se deg rundt. Merk at Pricly ikke selge noen produkter, men bare linker til butikker som selger produktene.

Målet er å raskt og enkelt skal kunne finne de produktene du ønsker å handle på nettet. Du kan enten søke direkte på produktet i vår store søk. Hvis du ikke vet nøyaktig hva de skal se etter, kan du bla deg gjennom våre kategorier og underkategorier for å finne og å sammenligne de produktene du leter etter.

Kontakt

Siden vi ikke selger noen produkter som vi refererer alle spørsmål om produkter og så videre. til butikker som selger dem. Er du ute etter å annonsere på Pricly eller hvis du har kommentarer på hvordan siden kan forbedres, slik at du kan kontakte oss på Email to Pricly.

Corporate og kontaktdetaljer

Kontakt Pricly

Om : Kontakt : Vilkår : Policy
Pricly © 2015